Bingosidan

Var idag inne och surfade på en sajt om bingo. Att spela om pengar på detta vis är såvitt jag förstått olagligt, åtminstone för den som anordnar spelet. Men precis som utländska tv-kanaler kan göra lite hur de vill så kan ju utländska hemsidor göra detsamma, vilket för med sig både gott och ont. Jag har själv aldrig spelat om pengar online men bingolotto såg man ju på tv som liten. Vinsterna var aldrig stora utan någon hundralapp då och då och lotterna köptes ju av föräldrarna för att laget skulle få in pengar.

Precis som med hazard och poker-spel verkar det även med Bingo-sajter finnas en otroligt stor uppsjö av sajter som vill att man ska spela bort pengar, för det är väl klart de tjänar sig en hacka annars hade de ju inte hållit på med denna verksamhet. Funderade en kort stund på att spela bingo som provomgång gratis men att registrera ett konto var inte mödan värt. Kanske en annan gång. // Max Colliander

Kommentarer
Postat av: Mattis

Hallå! kul med en annan syn på bingo.. synd att du inte har spelat någon gång, du skulle förmodligen få en helt annan uppfattning om spelet då, och det är inte olagligt :)Ha en fin dag!

2012-01-16 @ 15:08:40
URL: Bingo">http://Bingo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0