(S) - Hycklare!

Att jag inte har något till övers för Socialdemokraterna är kanske ingen nyhet, men ibland blir man bara så jävla förbannad. Har faktiskt inte blivit upprörd på den nya partiledaren Håkan Juholt än och det får väl vara ett rätt gott betyg ändå. Nu är Juholt i blåsvädret sedan uttalanden på 1 maj, arbetarklassens dag då han sagt att den svenska flyginsatsen i Libyen inte ska förlängas när frågan blir aktuell. Dettta uttalande kritiseras nu av flera Socialdemokrater bl.a. f.d. Försvars/Anfalls-ministern, Jan Eliasson. Urban Ahlin (S) var under kvällens tv-nyheter i SVT för att försvara Juholts hållning i frågan.

Ahlin menade att Juholts linje är att stödja, och vägrade ge konkreta svar på SVT:s frågor. Som svar på om detta var så bra menade han att det från början var de borgerliga partierna som var tveksamma till en insats med militärflyget Jas och därför nu är helt okej att Socialdemokraterna nu vill dra sig ur det hela.

Varför inte bara säga som det är, att Socialdemokraterna nu tycker samma sak som borgarna? Varför inte bara säga att borgarna hade rätt om det nu är så sossarna tycker? Man kan inte försvara ett beslut med argumentet att någon annan tidigare tyckte samma sak. Några svar på frågorna fick vi alltså aldrig.

Jag är emot den svenska krigsinsatsen i Libyen, man kan kalla det för ett Försvar, eller Försvarsminister eller vad fan som helst. Svensk militär försvarar inte Sverige, svensk militär har nu insatser i två länder och det kallas anfall inte försvar. FN lär ha efterfrågat insatsen Libyen för att hjälpa rebellerna men det är krigarna i NATO som leder insatsen. Och Sverige ska väl inte vara med NATO Sverige är väl neutralt? *HOST*, visserligen får NATO testbomba uppe i Norrland och härnäst verkar det som att NATO ska få skjuta vilt i Göteborgs skärgård. Sverige lär ju vara en rolig lekplats.

Att Sverige, och andra länder med för den delen bara är i Libyen för oljans skull, och inte för någon form av solidaritet med folket i Libyen som slåss mot en urskinningslös diktator är uppenbar. EU har haft mycket samarbeten med Libyens diktator Muammar Gadaffi och med oljan på sina bord har EU givetvis blundat för att fria val etc. inte funnits i Libyen. En av världens värsta hycklare dock, Carl Bildt (M) ville ju inte ens ta ställning först om han stödde diktatorn eller rebellerna för tänk om han stödde den som skulle förlora då vore vi ju utan olja, det vore ju läskigt. Det sista argumentet för oljan är ju att rebellerna redan idag, innan diktatorn ens är störtad har börjat sälja olja till väst-länderna. Vad var viktigast nu igen, olja eller mänskliga rättigheter?

Nog om detta nu, Socialdemokraterna är ett hycklande skitparti och jag är stolt över att ha visat min vrede mot detta förrädiska parti på 1 maj i år. Arbetarklass mot överklass - Inget jävla sossetjafs!!! // Max Colliander

Aktuella länkar:

Inga skäl att förlänga insats
Svenskar velar om Libyen-insats
Reinfeldt öppnar för längre insats
Generade libyska rebeller får pengar
Känga åt Juholt
Svenskarna delade om JAS-uppdraget

Kommentarer
Postat av: Ragnar Carlsson

Vill bara kommentera Max Collianders inlägg här,Tror inte att socialdemokraterna är intresserade av att ha dig som medlem med det språkbruk du använder i kommentaren här ovan.Öppna ögonen grabben och sluta spy ut din galla över S och se istället vad borgarna håller på med Sverige och den nedmontering av vårat fd trygga land ...

Tack för mig ...Ragnar Carlsson

2011-05-07 @ 15:16:00
Postat av: Miriam

Ja om någon röstar på sossarna för att de vill stärka arbetarrätten gör de ju helt fel. tragiskt

2011-05-12 @ 17:35:34
Postat av: Billy

"Tror inte att socialdemokraterna är intresserade av att ha dig som medlem med det språkbruk du använder i kommentaren här ovan"Vad var det Max skrev som fick dig att tro att han hade något slags intresse överhuvudtaget av att vara medlem i socialdemokraterna...? Varför skulle han bry sig om huruvida de vill ha med honom eller inte?"Öppna ögonen grabben och sluta spy ut din galla över S och se istället vad borgarna håller på med Sverige och den nedmontering av vårat fd trygga land ..."Ja, borgarna är skit. Max är fullt medveten om det, det skulle du också förstå om du tog dig tid att läsa lite mer av hans blogg. Men det betyder ju inte att sossarna är bra, och det betyder absolut inte att man inte får rikta kritik mot sossarna. Sossarna förtjänar jävligt mycket kritik...

2011-05-18 @ 22:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0