Sd och avrättning av människor samt rasismen (nu igen)

Här i Uppsala blev det uppståndelse när en politiker för Sd sade sig vilja ha dödsstraff i Sverige. Partiet tog avstånd från detta men enligt politikern är åsikten utbredd i partiet. Är det något partiet vågar erkänna? Antagligen inte. Men på Internet kan ju en del vara rätt ärliga för och inte tala om grova i sina valda ord och nu har det avslöjats att en kandidat för Sd uppmanat till avrättning av personer som enligt hans åsikt gör fel (protesterar eller begår brott, framgår inte helt i det som skrivits). På Facebook har han skrivit att de som protesterade mot deras torgmöte borde få en kula i ansiktet och sedan läggas i säckar och skickas till de nationalstater de är födda i. Att ett parti i riksdagen har kandidater som häver ur sig sådant här är skrämmande.

Mycket kan tas upp i detta inlägg men jag ska försöka dra det mest relevanta. Denna kandidat (nu invald politiker kanske) vill utvisa alla som invandrat in i Sverige ifall de begår brott. Sverigedemokraterna vill som parti kunna utvisa människor som inte följer normen i var man är född på jorden (infödda svenskar ska inte kunna utvisas) om de begår ett brott. Partiet har ofta hävdat att man endast vill utvisa riktigt tunga kriminella. Men här har vi då ett exempel på en företrädare som vill utvisa personer av fel bakgrund bara för att de "kastat något" eller "bär sig åt". Vill Sd utvisa alla infödda som protesterar högljutt mot deras torgmöten? Nä, men de som är födda utomlands kanske. Samma handling- olika straff, rasism! Sedan är protester i sig inte olagliga, men projektilkastning är det ja.

Sverigedemokraterna fyllde i år 22 år. I 22 år har man hävdat att man inte är rasister, i 22 år har man försökt se så propra ut som möjligt, utåt sett. I 22 år har de ständigt dragits med en människovidrig politik och rasism. Partiet är samma skit som förut. Ett rasistiskt parti punkt slut.  // Max Colliander



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0