Utkast på tal

Kring valrörelsen höll jag två tal på offentliga torgmöten. Ett i nästan tio minuter och ett i ca två minuter. Känns skitpepp faktiskt inte alls lika nervös som förr i tiden. Idag kommer jag inte hålla tal men vill gärna spara utkastet jag slängde ihop i någon form. Det här är ett sätt att spara det:

Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti. Ett parti som vill ha rätten att skicka tillbaka människor till de stater de fötts i. Medan en person som haft turen att födas här inte kan straffas på samma sätt. Alltså mer rättigheter till de infödda. Sd och de öppet nazistiska grupperna talar gärna om Gottsunda som ett invandrragettho. Men hur många invandrare bor där, runt 40 %? Alltså är en majoritet inte invandrare men ändå kallas det så för om 50 % är invandrare så är det ju ändå för mycket, enligt Sd.

Mångkulturella områden snackas det om ibland också och Gottsunda brukar beskrivas som ett bevis på att mångkulturen inte fungerar, de gånger det ex. bränts bilar där. Men med den logiken så är väl mångkulturen något som verkligen lyckats om vi ser till stadsdelen Gränby. Där var det stora gängbråk förrut men i flera år har det varit lugnt nu. Med rasisternas retorik måste ju detta vara ett bevis på att mångkulturen funkar eller hur? Men trots deras försök att lägga svart på vitt eller vitt på svart så är sanningen den att Sverige är ett mångkulturellt land. Fålhagen ex. är mångkulturellt precis som Luthagen eller Storvreta med osv. På precis samma sätt är Sverige ett land i mängden av mångkulturen. Hela Europa är en mångkulturell världsdel. Möjligtvis inte så utbredd på Island dock. Trivs inte div. nationella i ett mångkulturellt samhälle som Sverige så välkomnar jag er att packa och dra. Som tur är finns ingen reglerad utvandring än i alla fall och flera hundratusentals svenskar bor redan utomlands. Förresten, varför hörs inga höjda röster när det bränns bilar i Flogsta och Ekeby eller Eriksberg? Det är väl inga "mångkulturella områden" enligt nationell retorik så därför behöver ingen folkgrupp kollektivt ta ansvaret för dessa idiotiska genomkorkade och dumma gärningar.

Sd vill inte att mörkhyade eller araber ska få komma till Sverige. De välkomnar dock gärna andra människor att invandra till en viss nivå. Men säger Sd detta rakt ut? Nä istället står det klart och tydligt att de buntar ihop alla människor i ex. Irak som muslimer och då Islam är oförenligt med deras drömsverige ska inte människor från Irak komma hit. Att det då finns kristna i Irak är inget de bryr sig om. De buntar ihop miljoner människor och säger rakt av "alla i detta land är för olika oss och ska därför inte få komma hit". Man skyller på deras kulturer, som i praktiken bara är en täckmantel för att de inte vill ha hit människor med annan religös tro eller etniciteten, nationalismen går ju ut på just detta, att alla ska vara lika.

Bostadsbristen är en ständig fråga och där har ju Sd en egen liten lösning, givetvis är invandringen roten till allt ont och som en politiker lokalt sa så är lösningen på bostadsbristen att ta invandrare sina bostäder ifrån dom och skicka hem dom. Om deras s.k. hemländer inte vill ha dom tillbaks då? Ja då kan man väl skicka dom till Ryssland eller något enligt SD-företrädare. Att retoriken är så fruktansvärt lik Adolf Hitlers emot judar är något som är värt att tänka på. Förr var det judar, nu muslimer. Samma rädsla, samma hat. Samma nationalism! // Max Colliander

Kommentarer
Postat av: Billy

Skicka dem till Ryssland...vad fan kom det ens ifrån? :S Jäkligt märkligt uttalande.

2010-10-13 @ 00:11:29
URL: http://iwantnothing.blogg.se/
Postat av: Anders

Ursäkta men är du seriös? har du varit i flogsta/ekeby eller något av dem områden som du kallar icke mångkulturella? och du säger att fålhagen och luthagen är mångkulturella, vilken del av luthagen eller fålhagen är mångkulturell? finner detta mycket lustigt

2011-03-02 @ 21:38:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0