De gröna bussarna

Ibland är det drygt att åka buss. Ibland sker det att bussens alla dörrar inte öppnas när man ska ut, och ibland händer det att de bara öppnas halvt. Två gånger denna vecka har treans buss fått motorstopp.

På sommaren i stekande hetta kan du glömma air condition när du reser med de gröna bussarna. Ett tips är och plocka ned reklamskyltarna vid fönstren så kan man fläkta sig i alla fall, sett andra göra det och gjort det själv med.

När jag bussade hem nyligen regnade det och vatten regnade in på bussätet till vänster, inte genom någon taklucka alltså utan det läckte in genom bussen. Är detta bra service?

Bortsett från det ovan så är det inte ovanligt att sms-biljetter krånglar, företagets system är långtifrån 100% säkert, om bussarna är till för oss resenärer eller företagen kan man också undra då de på insidan är massor av reklamskyltar från div. företag.

På sistone har det även kommit bussar som inte ens är gröna längre utan ser ut som privatägda företagsbussar, ex har Alina systems en stadsbuss som är helt vit med deras logga på, inte ens fönsterrutorna lät man vara så ut ser man knappt heller. Hur mycket pengar borde inte det ge kollektivtrafiken när man säljer ut sig så fullständigt? Har priserna för oss resenärer blivit billigare då, tvärtom! // Max Colliander

På Max Collianders blogg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0