Korkade nationalister, okunskap eller rena lögner?

Mycket ska man höra innan öronen trillar av // Max Colliander

Saxat från UMR:s hemsida:

"På bloggar har vi precis uppmärksammat påståenden om att vi skulle ha tretusen medlemmar samt få bidrag från staten. Efter kort research fann vi en liten nationalistisk websajt som i en artikel förtalar föreningen Uppsalabor mot rasism. Dessa nationalister bygger sin artikel på direkta faktafel, av ren okunskap eller lögnpropaganda, vi vet inte. De verkar kort och gott ha blandat ihop oss med organsiationen Ungdom mot rasism, väldigt pinsamt.

Uppsalabor mot rasism är en förening som funnits sedan 1986. Vi har aldrig fått statliga bidrag och vi har heller aldrig varit en del av riksorganisationen Ungdom mot rasism. Vi har tyvärr inte 3000 betalande medlemmar i dagsläget, något som dock Ungdom mot rasism har.

Vi har aldrig påstått att vi är en del av Ungdom mot rasism, utan på hemsidan offentliggjort att vi i denna valrörelse stöder en kampanj som bl.a. Ungdom mot rasism driver. Det kan även påpekas att Ungdom mot rasism inte ens existerar i staden. En utförligare rapport om dagen kommer inom kort."



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0