Nd torgmöte i Hofors

Tänkte göra reklam för det nationella partiet Nationaldemokraterna, de blir säkert glada. Den 14 augusti körde de från Södertälje till Hofors för att anordna ett torgmöte där bl.a. partiledaren talade. De fick hjälp av en annan nationell grupp och tillsammans samlade de vad det ser ut som hela 9 st personer, en riktigt kraftfull samling alltså. Under tre timmar höll torgmötet på och det var en lyckad tillställning menar man. Samtidigt böt flertalet nationella tidningar ägare, hur många framgår inte men intresset ska ha varit stort.

Under detta lyckade långa torgmöte hade man naturligtvis kamera på plats och fotade.
På bilderna kan man se ett rätt öde torg, det är antagligen de nationella själva som syns på bilderna och maximalt syns 9 personer på en bild. På den sista bilden syns också en aktivist som gör ett misslyckat försök att dela ut en tidning. Det var nog svårt att få bild på någon från allmänheten som tog emot.

En nationaldemokrat har i efterhand skrivit att man inte kan "ta så 4 urusla bilder och påstå att intresset var stort och att folk tog emot flygblad när den enda bilden ni har så AKTAR han sig!". // Max Colliander

ND anordnar lyckat torgmöte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0