Svar till en hatisk pojke:

Är det inte en mänsklig rättighet att få ha vad man vill i skallen, åsikter? Hur många avhoppade nazister berättar att de lämnat nazismen p.g.a. våld, eller p.g.a. AFA (Antifascistisk Aktion? Ingen jag träffat i alla fall, och ingen som föreläser. Det är givetvis beklagligt om du fått spö av nassar, är det p.g.a. dina åsikter eller? Tror du verkligen de slutar vara nazister för att du slår dom? Skulle du sluta vara syndikalist för att någon slog dig? Nej just det!

Du kan inte skylla dagens nazister för vad Hitler gjorde, eller dagens kommunister för vad som hände i Sovjet. Precis på samma sätt kan du inte skylla alla muslimer för vad en del islamister gör (i Islams namn).

Just p.g.a. att folk kämpar mot nazister med våld så fortsätter dom, de blir mer inåtvända i rörelsen, mer våldsbenägna och får ytterligare motiv att slå på, knivhugga och döda. Samtidigt får dom en martyrroll som är rätt solklar.

En, en nazist (om han ens var det) mördades i Salem för 7 år sedan. Vad resulterade detta i? Jo år 2003 hade vi den största nazistmarschen i Sverige sedan andra världskriget. Mördas fler nazister kommer liknande marscher bli av igen, och det kan väl inte ens du tycka är bra?
// Max Colliander

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0